In de afgelopen jaren is GreenStar uitgegroeid tot succesvolle innovator op het speelveld van de Connected Car. Inmiddels ondersteunen wij dagelijks duizenden bestuurders die gezamenlijk miljoenen kilometers rijden, vele liters brandstof en tonnen CO2-uitstoot besparen. Dit willen wij vieren. 

Op 10 juni 2016 openen wij officieel ons nieuwe kantoor, de 'Penthouse' op de 8e verdieping in de Technology Tower Twente. Naast de nodige feestelijkheden bieden wij ook inspirerende workshops rondom de 'Connected Car'.      

 

Programma:

13:00 - 15:30 Workshop programma

15:00 Inloop en welkomstdrankje

16:00 Officiële opening

16:30 Borrel en netwerken

18:00 Afsluiting

 

WOrkshop Geld besparen met de Connected Car

De workshop duurt van 13:00 tot 15:30 en bevat de volgende onderwerpen: 

  1. Algemeen: de kansen en risico's van de Connected Car voor uw wagenpark. Wat betekent de opkomst van de steeds slimmere (elektrische?) en zelfrijdende auto voor uw bedrijf? Hoe kunt u daarmee besparen en geld verdienen? Tijdens de workshop zullen theorie en praktijkvoorbeelden elkaar afwisselen.  
  2. Speciaal voor GreenStar gebruikers en partners behandelt de workshop een overzicht van de laatste GreenStar ontwikkelingen, ondersteund met praktijkvoorbeelden. Ook gaan wij tijdens de workshop in op onze toekomstige ontwikkelingen en geven wij inzage in onze development roadmap. 
  3. Zelf ervaren: maak een rit in de zelfrijdende Tesla Model S.

Voor wie - management / directie wagenparken, (potentiële) partners GreenStar en GreenStar gebruikers en geïnteresseerden in het GreenStar programma.

Kosten: geen, GreenStar trakteert.  

 

Aanmelden

Sparren met kennisexperts rondom wagenparken? Zin in een feestelijke borrel? Zien hoe ons team zelf ons kantoor ingericht heeft? Laat het ons dan even weten!